Til Oversigt

Grönsakspasta Broccoli & ärter med lufttorkad skinka,

Fire tallerkener

rostade pinjekärnor, körsbärstomater, olivolja, citronsaft, parmesanost och rucola

4 pers.
2 pkt Pastella Grönsakspasta Broccoli & Ärter (500 g)
4 msk olivolja
2 msk citronsaft
4 skivor lufttorkad skinka
25 g pinjekärnor
10 körsbärstomater (100 g)
75 g parmesanost
färsk rucola (eller örtkryddor)
salt och peppar
Låt Pastella Grönsakspasta Broccoli & Ärter koka i lättsaltat vatten i ca 2 min.
Rosta pinjekärnorna på hög värme i en torr stekpanna tills de blir gyllenbruna.
Blanda olivolja och citronsaft med Pastella Grönsakspasta Broccoli & Ärter. Servera med bitar av lufttorkad skinka, rostade pinjekärnor, körsbärstomater, flagad parmesanost, rucola och nymalen peppar.