Grönsakspasta Broccoli & ärter med lufttorkad skinka,
rostade pinjekärnor, körsbärstomater, olivolja,
citronsaft, parmesanost och rucola
4 pers.
2 pkt Pastella Grönsakspasta Broccoli & Ärter (500 g)
4 msk olivolja
2 msk citronsaft
4 skivor lufttorkad skinka
25 g pinjekärnor
10 körsbärstomater (100 g)
75 g parmesanost
färsk rucola (eller örtkryddor)
salt och peppar
Låt Pastella Grönsakspasta Broccoli & Ärter koka i lättsaltat
vatten i ca 2 min.
Rosta pinjekärnorna på hög värme i en torr stekpanna tills de blir
gyllenbruna.
Blanda olivolja och citronsaft med Pastella Grönsakspasta Broccoli
& Ärter. Servera med bitar av lufttorkad skinka, rostade
pinjekärnor, körsbärstomater, flagad parmesanost, rucola och
nymalen peppar.